2e inloopavond Damlaan
4 mei 2023

In vervolg op de inloopavond van september 2022, vond op 20 april 2023 een 2e inloopavond plaats voor de ontwikkeling aan de Damlaan 38-42 te Leidschendam. De reacties en opmerkingen naar aanleiding van de 2 inloopavonden worden waar mogelijk meegenomen in de planvorming. In juni 2023 wordt het participatietraject met de buurt afgerond.

In september 2023 zal de RO-procedure worden opgestart. Naar verwachting zal in september 2024 de omgevingsvergunning onherroepelijk zijn. In het eerste kwartaal van 2025 is de start bouw van fase 1 voorzien. Deze planning is onder voorbehoud en eventuele vertragingen zijn hierin niet opgenomen.

Het plan zal in 2 fasen worden gebouwd.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de verdere voortgang, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief op www.damlaanontwikkeling.nl