Onthulling bouwbord en ondertekening KOR (Koop-, Ontwikkel- en Realisatieovereenkomst)
7 april 2023

Donderdag 6 april jl. is het bouwbord van De Veurse Horsten onthuld. Je vindt dit bord aan de Veursestraatweg ter hoogte van de voormalige Gamma waar dit prachtige plan zal worden gerealiseerd.

Naast de onthulling van het bouwbord is ook de Koop-, Ontwikkel- en Realisatieovereenkomst (KOR) getekend door de Wethouder Wonen Bianca Bremer namens de Gemeente Leidschendam-Voorburg en Theo van der Plas (BPD) en Chris Schouten (SDJ vastgoedontwikkeling) namens De Veurse Horsten CV.

De Veurse Horsten komt tussen de boerderijen en landgoederen in de Duivenvoordecorridor van Leidschendam-Voorburg. Asfalt en bestrating maken plaats voor water en weiland waar straks twee ultiem rustige woonwerelden komen. Hier kun je wonen in een landelijke en groene omgeving met alle voorzieningen in de buurt zodat je de gezelligheid van terrasjes en winkels op kunt zoeken wanneer je maar wil.

Deze zomer start de verkoop. Meld je nu aan op www.deveursehorsten.nl en blijf op de hoogte! 

Foto’s: Martijn Bravenboer