Rondje Bouwplaatsen
15 mei 2023

Op donderdag 11 mei jl. vond de 2e editie van ons jaarlijkse teamuitje plaats, namelijk het bezoeken bezichtigen van een aantal bouwplaatsen!

We namen dit keer eerst een kijkje in Hoek van Holland bij de 8 villa’s aan de Dokter Kniplaan in de wijk L’Avenue. Mooi hoe hier het (zon)licht de woning binnen schijnt door de prachtige raampartijen. De oplevering staat gepland rond de zomer, het eindresultaat is dan ook al goed te zien.

Daarna was de beurt aan project “Vliethaven” in Leidschendam-Voorburg aan de Veursestraatweg. Deze locatie biedt straks plek aan 77 verschillende type woningen en een eigen binnenhaven!

De derde en laatste bouwplaats die wij bezochten was Park Vronesteyn in Leidschendam-Voorburg waar 4 unieke en indrukwekkende villa’s worden gebouwd. Ook dit project bevindt zich in de laatste fase tot oplevering. Met de grootste zorg wordt hard gewerkt door de aannemer.

De middag werd uiteraard afgesloten met een gezellige borrel!