“Technisch weer”
30 juni 2022

Afgelopen dinsdag hebben we met het team een aantal bouwplaatsen bezocht. Hoewel alle 3 de projecten nog in de steigers staan, zijn de contouren al heel goed te zien.

We bezochten in Leidschendam-Voorburg de projecten “De Groene Horsten” (7 villa’s) en de “Schoorlaan” (22 herenhuizen). Daarna reden we door naar Schiedam om de vorderingen van “De Bovenmeester” te bewonderen. Hier worden naast 30 appartementen ook 16 eengezinswoningen gebouwd. Ieder project is uniek, kent uitdagingen en heeft bijzondere kenmerken. Voor ons was het een genot om te zien hoe de uitgedachte ontwikkelingen vorm krijgen wanneer vakmensen aan het werk zijn op de bouwplaats.

Dank aan de uitvoerders Bart Waayer van Waaijerbouw en Robert van Rijn en Bert Voskuilen namens Niersman Bouw Haaglanden B.V. voor de enthousiaste toelichting. Op naar een prachtig eindresultaat en de oplevering!

De Groene Horsten – De Groene Horsten

De Nieuwe Schoorlaan | Nieuwbouw Leidschendam Voorburg

De Bovenmeester | Nieuw wonen bij het centrum van Schiedam