Officiële handeling Schoorlaan Leidschendam
25 mei 2022

Op maandag 23 mei jl. is een mijlpaal in de bouw van de 22 herenhuizen aan de Schoorlaan gevierd. Na een korte instructie van uitvoerder Robert van Rijn, legde wethouder Jan-Willem Rouwendal de symbolische eerste steen, samen met twee kinderen van de toekomstige bewoners en Mark Niersman van Niersman Bouw Haaglanden B.V. Een feestelijk moment op een regenachtige middag waar het voor heel even alleen kleurrijke confetti regende! Nadien werd in Het Veur Theater nog vrolijk na gekletst met een glas prosecco en kregen alle toekomstige bewoners een leuk aandenken.

In het bruisende centrum van Leidschendam komen 22 herenhuizen aan de gracht. De stadse tuin- en terraswoningen liggen in Leytsche Hof, de nieuwste wijk van de Nieuwe Grachtengordel in Leidschendam. Wethouder Rouwendal: “Mooi om te zien dat hier weer een nieuw stukje van Leidschendam centrum wordt gerealiseerd. Stukje bij beetje gaat dit gebied naar een voltooiing. De toekomstige bewoners krijgen hier een prachtige woning, en ik wens hen alvast veel woongenot toe.”

De ontwikkeling is in handen van de Ontwikkelingscombinatie Damcentrum bestaande uit BPD Gebiedsontwikkeling en SDJ vastgoedontwikkeling, Niersman Bouw Haaglanden B.V. is de aannemer.