Inloopavond Damlaan
28 september 2022

Op 22 september jl. heeft SDJ Vastgoedontwikkeling in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de bewoners en omwonenden van de Damlaan in Leidschendam.

Tijdens deze avond zijn aan de hand van informatiepanelen de planvorming en ideeën gedeeld voor de (her)ontwikkeling van de locatie Damlaan 38-42, inclusief de plek van het voormalig postkantoor en de nummercentrale.

Er was gelegenheid tot het stellen van vragen en om in gesprek te gaan met o.a. de ontwikkelaar, architect en natuurlijk de gemeente. Daarnaast kon men ook suggesties en ideeën achterlaten over bijvoorbeeld de architectuur stijl. Met als resultaat veel waardevolle feedback over het plan en de omgeving. Wat ons betreft een zeer geslaagde avond!

Om te laten zien wat er met de inbreng is gedaan, zal er eind van dit jaar een 2e bijeenkomst plaatsvinden.

www.damlaanontwikkeling.nl