kwaliteit ontwikkelen

Het ontwikkelen van projecten vraagt om kwaliteit in kennis en ervaring en in creatieve oplossingen om de veranderende processen binnen de maatschappij te volgen. Deze continue zorg voor kwaliteit uit zich in een goede en comfortabele woning en woonomgeving. SDJ beschouwt het als haar taak om binnen de complexiteit van regels de juiste keuzes te maken. Uiteraard in samenspraak met overheid, (bouw) partners en stakeholders.

Doelstelling

Als doelstelling heeft SDJ om processen zo te leiden dat alle aspecten optimaal op elkaar zijn afgestemd. Dit geeft het gevoel te wonen in een woning en omgeving die als maatpak is gecreëerd.

SDJ Vastgoedontwikkeling, voorheen: Schouten & De Jong Projectontwikkeling BV, is opgericht in 1994. Terugkijkend kunnen wij constateren dat we al veel binnenstedelijke en beeldbepalende projecten hebben gerealiseerd in de Haagse regio. Zoals De Havenmeester in Scheveningen, Huize van Oranje in Zoetermeer en Plaspoelkade en Rijnlandstraat in het centrum van Leidschendam. 

Met de locatie als uitgangspunt 
zorgen we met onderscheidende architectuur 
voor de best passende woonruimte!

Projecten in verkoop

Schoorlaan

Aan de Schoorlaan komen 22 herenhuizen. Er komen 2 type herenhuizen, een terraswoning en een tuinwoning. De ruime en moderne woningen liggen aan de gracht in het centrum van Leidschendam.

Het Leytsche Hof

In het centrum van Leidschendam komt Het Leytsche Hof, onderdeel van De Nieuwe Grachtengordel. Hier worden 99 huurappartementen en 54 koopwoningen gerealiseerd. De koopwoningen zijn onderverdeeld in 25 appartementen, 11 maisonnettes en 18 herenhuizen, waarvan 9 met zicht op het water. Iedereen die hier koopt, krijgt een eigen parkeerplaats.

binnenkort in verkoop

Beaufort

Samen met Ten Brinke ontwikkelt SDJ Vastgoedontwikkeling, Beaufort. Dit project omvat in totaal 23 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen. Met de ontwikkeling van Beaufort aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse Tweede Binnenhaven komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied. Steeds meer mensen ontdekken wat een fantastische locatie dit is.

Projecten in aanbouw

PARK VRONESTEYN

In Oud Voorburg in een rustige en groene omgeving van Landgoed Eemwijk, worden 4 unieke duurzame villa’s gerealiseerd. Een van de vier villa’s betreft de restauratie en uitbreiding van de voormalige Oranjerie. Een schitterend rijksmonument die straks weer in volle glorie wordt hersteld.

Alle woningen binnen dit project zijn verkocht. De aannemer is reeds gestart met de voorbereidende bouwwerkzaamheden.

VoorburgsKwartier

In het verlengde van de nieuwe Plaspoelhaven, nabij de Oude Trambaan in Leidschendam, komt VoorburgsKwartier. Hier  komen 14 nieuwbouwwoningen die bestaan uit vrijstaande villa’s en statige herenhuizen waarvan het ontwerp geïnspireerd is op de charmante, klassieke huizen uit het oude Voorburg. De rijk gedetailleerde woningen met riante voortuinen liggen op een steenworp afstand van de Vliet.

Herenacht

Aan de authentieke Schinkelweg in Zoetermeer worden vier hofwoningen en vier dijkwoningen gerealiseerd. Het is een kleinschalig nieuwbouwproject in een bestaande wijk met 8 moderne, duurzame woningen die aansluiten bij de hedendaagse woonbehoefte. De plattegronden van alle woningen zijn praktisch en comfortabel ingedeeld met een zonnige achtertuin en een eigen parkeerplaats. 

Alle woningen binnen dit project zijn verkocht. De aannemer is reeds gestart met de voorbereidende bouwwerkzaamheden.

De Groene Horsten

In de Duivenvoordecorridor in Leidschendam-Voorburg worden 7 buitengewone villa’s gerealiseerd verdeeld over 2 erven (Erf Duivenvoorde en Erf Noorthey), met vrij uitzicht over de weilanden. Alle woningen in het duurzame nieuwbouwproject De Groene Horsten zijn verkocht. De aannemer is reeds gestart met de werkzaamheden op Erf Duivenvoorde. De bouw op Erf Noorthey start na de zomer van 2021.

gerealiseerde projecten

herenhuizen

Begoniastraat

Den Haag

appartementen

Havenmeester

Scheveningen

eengezinswoningen

Haverhof

Den Haag

appartementen

Huize van Oranje

Zoetermeer

Appartementen/Herenhuizen

Plaspoelkade Zuid

Leidschendam-Voorburg

herenhuizen

Rijnlandstraat

Leidschendam-Voorburg

eengezinswoningen

Schrijvershof

Leidschendam-Voorburg

appartementen

ZuiderDuinen

Den Haag

herenhuizen

Voorburgskwartier

Leidschendam-Voorburg

herenhuizen

Landrijk Cottage 12

Pijnacker

Herenhuizen

Landrijk Cottage 10

Pijnacker

herenhuizen

Eilandrijk

Rijswijk

Kom langs!

We zitten in de Caballero Fabriek in de Binckhorst in Den Haag. We komen graag in gesprek en dat doen we vaak met een kopje koffie.