kwaliteit ontwikkelen

Het ontwikkelen van projecten vraagt niet alleen kwaliteit in kennis en ervaring, maar ook in creatieve oplossingen om de veranderende processen binnen de maatschappij te volgen. Deze continue zorg voor kwaliteit uit zich in een goede en comfortabele woning en woonomgeving. SDJ beschouwt het als haar taak om binnen de complexiteit van regels de juiste keuzes te maken. Uiteraard in samenspraak met overheid, (bouw) partners en stakeholders.

Doelstelling

Als doelstelling heeft SDJ om processen zo te leiden dat alle aspecten optimaal op elkaar zijn afgestemd. Dit geeft het gevoel te wonen in een woning en omgeving die als maatpak is gecreëerd.

SDJ Vastgoedontwikkeling, voorheen: Schouten & De Jong Projectontwikkeling BV, is opgericht in 1994. Terugkijkend kunnen wij constateren dat we al veel binnenstedelijke en beeldbepalende projecten hebben gerealiseerd in de Haagse regio. Zoals De Havenmeester in Scheveningen, Huize van Oranje in Zoetermeer en Plaspoelkade en Rijnlandstraat in het centrum van Leidschendam. 

Gebouwen

aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo

woningen

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

architecten

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum

Projecten in verkoop

De Groene Horsten

Zeven buitengewone villa’s, met vrij uitzicht over de weilanden. Heerlijk, landelijk leven om de hoek van de stad.

Park Vronesteyn

Vier unieke, duurzame villa’s in Oud-Voorburg in een rustige en groene omgeving van landgoed Eemwijk. Één van de vier villa’s betreft de restauratie en uitbreiding van de voormalige ‘Oranjerie’. Een schitterend rijksmonument dat straks weer in volle glorie wordt hersteld.

Schoorlaan

Schoorlaan, Leidschendam (Ontwikkelingscombinatie Damcentrum CV) welke ai?

binnenkort in verkoop

Het Leytsche Hof

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dr. Lelykade

Projecten in aanbouw

Herenacht

Zeven buitengewone villa’s, met vrij uitzicht over de weilanden. Heerlijk, landelijk leven om de hoek van de stad.

gerealiseerde projecten

herenhuizen

Begoniastraat

Den Haag

herenhuizen

Begoniastraat

Den Haag

herenhuizen

Begoniastraat

Den Haag

Kom langs!

We zitten in de Caballero Fabriek op de Binckhorst in Den Haag. We komen graag in gesprek en dat doen we vaak met een kopje koffie.