Ontdek virtueel De Waterweide (de Veurse Horsten)
30 juni 2023

Ontdek nu virtueel De Waterweide, het nieuwe en unieke nieuwbouwproject in Leidschendam. Klik hier: https://lnkd.in/e5fX98Mw voor de 360 graden VR-tour met verschillende beelden vanuit verschillende perspectieven. In de VR-Tour kun je eenvoudig doorklikken naar de beelden en het project vanuit meerdere hoeken bekijken.

Het project is nog niet gebouwd, maar de beelden geven een mooi beeld van wat je kunt verwachten. In de tour zie je het project vanuit verschillende perspectieven, het water en het groen waar een deel van de woningen zometeen aan grenst. De Oeverwoningen bevinden zich met de tuin direct aan het water. Het woningaanbod in De Waterweide bestaat uit een 2 onder 1 kapvilla en Oeverwoningen.

Inschrijven kan nog tot maandag 3 juli 15:00 uur. Dinsdag 4 juli worden de woningen toegewezen.

De Veurse Horsten is een ontwikkeling van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en SDJ vastgoedontwikkeling.

Meer informatie:

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling T. (088) 712 26 47

Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar T. (070) 354 66 00

WVK Makelaars T. (070) 386 12 10