De Waterweide (de Veurse Horsten)- Nu in verkoop
22 juni 2023

Het is zover: de verkoop van De Waterweide is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt https://lnkd.in/eAxg7At8

Bloemen plukken in de weide, kikkers spotten langs de waterkant, wandelen door het groen en uitkijken over het landschap. Hier leef je het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dat gevoel geeft De Veurse Horsten je. Alsof je op vakantie bent, maar dan thuis waar alles net een beetje beter is.

Kom jij naar het start verkoop event op dinsdag 27 juni?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in De Waterweide bieden wij op dinsdag 27 juni tussen 18.30 en 20.30 uur de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats op de Veursestraatweg 197 in Leidschendam (hier was tot voor kort de Gamma gevestigd). Interesse? Schrijf je dan alvast in: https://lnkd.in/eMgiS72q

De Veurse Horsten is een ontwikkeling van BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en SDJ Vastgoedontwikkeling.

Meer informatie:

BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling T. (088) 712 26 47
Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar T. (070) 354 66 00
WVK Makelaars T. (070) 386 12 10